Poetsmiddelen voor auto’s

In de shop van Truckwash 1 vind je verschillende poetsmiddelen voor auto’s, vrachtwagens en caravans. Je vindt daar producten voor de binnenkant auto schoonmaken, maar ook voor de buitenkant. Het is onwijs belangrijk om je voertuig goed te onderhouden. Zo verleng je niet alleen de levensduur, maar ziet je auto of ander voertuig er ook als nieuw uit. Wanneer je nog niet bekend bent met de verschillende poetsmiddelen dan is het goed om te weten dat ieder onderdeel zijn eigen poetsmiddel heeft. Harde of zachte lak, bumpers, rubbers, velgen, stootlijsten, allemaal vragen ze om hun eigen aanpak.

De binnenkant van de auto schoonmaken

De binnenkant van de auto schoonmaken begint altijd met het goed stofzuigen van de wagen. Op deze manier verwijder je alle resten. Vervolgens kan je beginnen met de ruiten, het dashboard en de bekleding. Als laatste kan je ervoor kiezen om een luchtverfrisser op te hangen, zodat je een frisse geur in de auto laat hangen. Kies altijd voor een hoge kwaliteit product. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat. Twijfel je of een product kan gebruiken voor een bepaald oppervlak? Vraag het dan altijd na bij de verkoper.

Tips voor het poetsen

Naast de binnenkant van de auto dient natuurlijk de buitenkant ook schoongemaakt te worden. Het is belangrijk om dat op de juiste manier te doen. Zo voorkom je eventuele beschadigingen en krassen in het lak. Bij Truckwash 1 hebben ze een aantal poetsen tips voor je uitgewerkt die je kunt hanteren. Dit zijn de volgende tips:

  • Gebruik altijd schone doeken.
  • Kies de juiste shampoo. We hebben verschillende poetsmiddelen voor het polijsten van lak, maar ook voor het reinigen van de velgen.
  • Gebruik een wax voor een kristalheldere diepe hoogglansafwerking, zoals onze SmartWAX.
  • Veeg vuil altijd heel voorzichtig weg. Je wilt geen krassen!
  • Zorg dat vuil in je emmer niet weer op je auto komt. Vervang daarom regelmatig het water. Ook dit voorkomt krassen.