Verhuizing Leiden en tips voor het inpakken van uw spullen

Gaat u binnenkort verhuizen Leiden? Verhuizen Leiden wordt een stuk gemakkelijker met de hulp van een professionele verhuisservice. De vakmannen van deze verhuisservice zijn niet zomaar wat studenten die een verhuisbedrijf hebben opgezet. De werknemers van deze verhuisservice zijn namelijk echt opgeleid tot verhuizer! Daarom bent u verzekerd van een verhuizing die vakkundig, goedkoop en schadevrije verhuizing zal plaatsvinden. In dit artikel lopen wij langs een aantal tips voor het inpakken van de spullen die u gaat verhuizen.

Het vervoeren van kasten

Haal voordat u de kasten gaat vervoeren de inhoud uit de kasten en laden! Zo voorkomt u dat alle waardevolle spullen uit de kast eruit vallen. Erg lichte spullen kunt u eventueel in de lades laten zitten zodat u weer een loopje bespaart tijdens het verhuizen. Het is aangeraden om de kasten in te wikkelen met beschermfolie alvorens u gaat verhuizen. Zo voorkomt u dat de lades uit de kasten kletteren en dat de deurtjes open vallen tijdens het vervoeren. Daarnaast zal de folie extra bescherming dienen tegen krasjes en deuken. Meet de kast ook op voor het verhuizen. Zo kunt u inschatten of de kast wel door de deuren van uw nieuwe huis past.

 De wasmachine

Het verhuizen van de wasmachine vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. De wasmachine zit namelijk aangesloten op stroom en water.  Koppel deze aansluitingen een dag voor de verhuizing los. Voordat u de wasmachine gaat vervoeren moet u deze eerst laten ontwateren . Er zal namelijk nog wat restwater in het systeem van de wasmachine zitten. Kantel voor het verwijderen van dit water de wasmachine.

Professionele verhuizer

Het verhuizen van uw inboedel zal een stuk eenvoudiger verlopen als u de hulp inschakelt van een professionele verhuisservice.  De vakmensen van de verhuizer uit Leiden helpen u graag met deze klus. Buiten het verhuizen zelf kunt u genieten van aanvullende servicefaciliteiten zoals gratis verhuisdozen en het inpakken van grote voorwerpen.