Haartrends voor dit jaar

In 2019 kennen we op het gebied van hairstyling weer een aantal nieuwe trends. Dit artikel deelt de haartrends voor de zomer van 2019 met jou. Wat opvalt aan deze trends is dat er lekker veel kleur tussen zit. Om zelf ook met een trendy kapper rond te lopen deze zomer, kun je het beste eens langs een goede kapsalon in Delft gaan om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

De eerste trend bestaat uit korte kapsels. Deze kapsels zijn deze zomer weer helemaal terug van weggeweest. Het ene kapsel is kort en pittig en het andere is nog net iets langer en laat nog een klein matje in de nek zien met wat meer volume boven op het hoofd, dit zorgt ervoor dat de look er nog steeds vrouwelijk uitziet.

 

De tweede trend is de bob. Deze is ondertussen alweer een paar seizoenen in beeld en is voorlopig zeker nog niet van plan om weg te gaan. Deze makkelijke halflange lengte is ideaal voor in de zomer. Het is dan ook niet gek dat veel vrouwen voor deze haarstijl gaan. Je kunt ook kiezen voor een wat langere bob welke wat meer volume aan je haar geeft. Dit kun je doen door middel van een krultang of highlights.

 

De derde trend die we deze zomer veel verwachten te zien, is gekleurd haar. Vooral pastelkleuren blijven steeds maar weer terugkomen. Bij de een kun je er niet omheen en de ander heeft juist een subtiele kleur in het haar. Wanneer je van plan bent om je haar te gaan kleuren, is het handig om dit bij de kapper te doen. Zij doen dit vaker en de kans is dus een stuk kleiner dat het misgaat, dan wanneer je het thuis doet. OneKappers is volgens velen de beste kapper delft en dus de ideale plek om je haar te verven.