Rolluik maken door een vakman

Een rolluik heeft veel verschillende functies. Niet alleen zorgt een rolluik ervoor dat je zondagochtend lekker uit kunt slapen, maar het zorgt er ook voor dat uw woning veel beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat in de zomer de warme lucht niet uw huis kan binnendringen en blijft je woning lekker koel. Dit geldt niet alleen voor de zomer maar ook voor de koude lucht in de winter. Zo kunt u aardig wat geld besparen. Als uw rolluik defect is, kunt u niet genieten van de vele voordelen van een rolluik. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw rolluik zelf te maken, maar dat wordt niet aangeraden. U kunt dus beter een beroep doen op een vakman. ROMASS is sinds 1995 de herstelspecialist van alle type en merken elektrische rolluiken in België. Echter doen we momenteel geen handmatige rolluik maken. U kunt ons heel het jaar bereiken voor een afspraak in te plannen om uw rolluik te maken.

Voordelen van een rolluik

Tegenwoordig hebben veel huishoudens een rolluik. Dit is te danken aan dat een rolluik praktisch en veelzijdig is. Zo bieden rolluiken de onderstaande voordelen:

  • Zonwering: Zoals eerder vermeld in dit artikel zijn rolluiken de perfecte oplossing om de warmte van de zon buiten te houden en blijft het in huis aangenaam koel. Zo hoeft u geen dure airconditioning aan te schaffen, wat u een hoop energiekosten schilt.
  • Isolatie: Rolluiken zijn niet alleen handig in de zomer, maar ook in de koude wintermaanden. Door de rolluiken ’s avonds en ’s nachts gesloten te houden kan de koude lucht niet naar binnen en profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. Op deze manier blijft de warmte in huis en hoeft de verwarming niet zo warm, hierdoor profiteert u van lagere stookkosten. Rolluiken bieden naast thermische isolatie ook geluidsisolatie.
  • Privacy: Wanneer u gesteld bent op uw privacy en niet fijn vindt dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken, dan is een rolluik de perfecte oplossing hiervoor. U kunt zelf de mate van inkijk bepalen door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten.
  • Bescherming: Rolluiken maken uw woning een stuk veiliger. Ze beschermen uw ramen tegen slechte weersomstandigheden en stormschade. Zo hoeft u geen zorgen te maken over uw ramen tijdens een winterse hagelbui of een heftige zomerstorm. Daarnaast hoeft u niet langer te vrezen voor inbrekers, want het openbreken van een rolluik is niet gemakkelijk. Dit betekent dat een inbreker niet snel en geluidloos uw huis kan binnendringen en daarom liever uw woning overslaat.

Vakman inschakelen

Hebt u besloten om uw defecte rolluik te maken? Wacht niet langer en meld uw interventie aan op onze website. U kunt uw interventie binnen een paar minuten aanmelden op onze website. Hier vindt u een formulier die ingevuld moet worden met verschillende informatie over de deur en uzelf om een aanvraag in te dienen. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen om een afspraak in te plannen. Daarnaast ontvangt u een bevestiging van de afspraak via de mail. In de mail staat ook uw afspraaknummer, bewaar deze goed. Wilt u liever een afspraak maken via de telefoon? U kunt ons bereiken op het nummer 078/484996.