Problemen bij huisdieren

Niet alleen mensen kunnen stress ervaren. Ook huisdieren kunnen deze nare gevoelens meemaken. Stress bij honden en katten is een veelvoorkomend probleem, waar eigenlijk nog te weinig mensen iets over weten. Stress bij katten komt voort uit directe ervaringen die zich vaak herhalen. Dit kunnen dingen zijn als verhuizingen, lawaai of een verandering in de leefomgeving. Je merkt aan je kat dat deze gestresst is wanneer zijn gedrag verandert. Zo kan het zijn dat je kat ineens sneller adem gaat halen, hij zich ineens gaat verstoppen of overmatig aan het likken is. Wanneer je merkt dat je kat erg gestresst is kun je je kat rustgevend middel geven. Met de natuurlijke supplementen van Organimal krijg je je kat weer rustig en ontspannen zonder dat deze geheel versuft raakt.

 

Een tweede ding waar katten regelmatig last van hebben, zijn maag- en darmproblemen. De maag en darmen zorgen ervoor dat de kat alle voedingsstoffen optimaal in zich op kan nemen. Voor de gezondheid van uw kat is het dan ook cruciaal dat deze twee organen optimaal werken. Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat de balans in het spijsverteringskanaal verstoort. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verstoring in de bacterieflora van de darmen. Wanneer dit het geval is, zijn er te veel schadelijke, en te weinig goede bacterieën in de darmen. Ook kan het zo zijn dat het slijmvlies van de kat beschadigd is. De oorzaak hiervan ligt bijna altijd bij het volgen van een verkeerd dieet.

 

Wanneer een van deze aandoeningen aan de orde is, vertoont je kat waarschijnlijk symptomen. Deze symptomen zijn dingen als braken, diarree, winderigheid en darmkrampen. Gelukkig zijn de meeste oorzaken van dit probleem goed te behandelen. Organimal biedt jouw huisdier een behandeling op basis van 100 procent natuurlijke producten. De kruiden die Organimal verwerkt in haar supplementen zijn puur natuur en bevatten geen chemische ingrediënten.