Overheaddeur maken? Schakel een monteur in

Een overheaddeur is verkrijgbaar in alle afmetingen, kleuren en materialen. Ze bestaan uit onderdelen zoals panelen, kabels, motor, torsieveren, loopwielen en nog veel meer. Bij het aanschaffen van een nieuwe overheaddeur, staat u er waarschijnlijk niet bij stil dat de deur kapot kan gaan waardoor u de deur niet goed of wellicht helemaal niet meer open of dicht kan doen.  Het onderhoud van een overheaddeur is van groot belang voor de veiligheid en duurzaamheid van de deur. Als een overheaddeur regelmatig gebruikt wordt, kan er slijtage ontstaan aan de bewegende onderdelen van de deur. Bij grote slijtage kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Wanneer hier sprake van is, kunt u de monteurs van ROMASS inschakelen. De monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van alle merken en types overheaddeuren in heel Nederland. We raden dan ook aan om slijtage te voorkomen elk jaar uw overheaddeuren te inspecteren en een preventieve onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de overheaddeuren worden verlengd.

Overheaddeur maken

De monteurs van ROMASS beschikken over de juiste kennis en materialen om alle merken en types deuren te maken. We begrijpen dat een defect aan uw overheaddeur overlast kan opleveren, en we willen dat u hier zo snel mogelijk van af bent. Daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storing.

Wij zijn gespecialiseerd om problemen op te lossen zoals:

  • Een defecte motor
  • Gebroken kabels
  • Piepend/krakend geluid tijdens het openen en sluiten van een deur.
  • Gebroken torsieveren
  • Gebroken tandriemen
  • Looprollen uit de geleider

Deze problemen kunnen onze monteurs direct op locatie oplossen doordat al onze monteurs over een servicebus beschikken met een ruime voorraad aan reserveonderdelen. De defecte onderdelen van uw overheaddeur kunnen direct vervangen worden, zodat uw deur weer optimaal functioneert.

Monteur inschakelen voor een reparatie

Door een monteur van ROMASS in te schakelen bij een defecte overheaddeur, bent u verzekerd van een snelle service. U kunt via onze website ons formulier invullen om een aanvraag in te dienen. Deze dien je eenvoudig binnen een paar minuten in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Als u liever telefonisch een storing aan wilt melden, kan dat. We zijn bereikbaar op 085-7822730.

Wilt u meer informatie over hoe we overheaddeuren maken of onze andere diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op.