Help mijn rolluik is defect! Wat moet ik doen?

Een defect rolluik wilt niemand. Het levert vaak vervelende situaties op en een hoop frustratie. Maar wat kunt u het beste doen in zo’n situatie. Wij van ROMASS adviseren om een vakkundige technieker in te schakelen omdat vaak men zelf niet voldoende kennis heeft op de problemen met een rolluik op te lossen. Daarnaast kan het herstellen van een rolluik gevaarlijke situaties opleveren als u niet op de hoogte bent van de functie van bepaalde onderdelen. Daarom adviseren we om altijd een ervaren techniekers in te schakelen als het gaat om een defect rolluik.

Rolluik herstellen

Wanneer u de techniekers van ROMASS inschakelt kunt u erop vertrouwen dat uw kapot rolluik weer optimaal functioneert na de herstelling. Onze techniekers zijn vakkundig opgeleid en hebben kennis van alle merken en typen rolluiken. Of het nu gaat om het herstellen van een defecte motor, lamellen of handzender. De techniekers van ROMASS lossen het op. Tijdens een herstelling gaan ze eerst achterhalen waardoor de storing wordt veroorzaakt. Zodra er een duidelijk beeld is van de oorzaak, gaan ze aan de slag om uw rolluik te herstellen. Onderdelen worden gedemonteerd en indien mogelijk hersteld. Indien dit niet meer mogelijk is, worden de defecte onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen.

De servicetechniekers beschikken over een servicebus met een voorraad van reserveonderdelen van alle merken rolluiken. Hierbij kan gedacht worden aan handzenders, scharnieren, schroeven, kabels en nog veel meer. Dankzij de voorraad van onderdelen kunnen de techniekers de meeste storingen direct op locatie oplossen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze direct. Zodra we het onderdeel binnen hebben, komt er een technieker langs om deze te monteren.

Afspraak inplannen

Heeft u nu een kapot rolluik en wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om deze te herstellen? Wacht dan niet te lang, en neem contact op. Het is bij ons mogelijk om via de website een aanvraag in te dienen voor een herstelling. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

Meer informatie over onze storingsdienst kunt u terug vinden op onze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00.