Dans bij In Motion

Als je wilt leren dansen ga dan naar In Motion Dans. Daar kan je allerlei vormen van dans leren. Er worden in deze dansschool dansvormen gegeven zoals hiphop wat voor streetdance doorgaat, en zo is er jazz en breakdance. Dit is leuk om te doen als volwassene die zichzelf wilt uitdrukken op beweeglijke wijze. Aan de andere kant kan In Motion Dans lessen aanbieden voor kinderen zoals peuterdans en Kids Swing.

Wil je ook een dansles volgen bij onze dansschool? Dan is dat mogelijk. Je kan bij ons een gratis proefles volgen voor je eerste kennismaking met een van de unieke dansstijlen die we aanbieden. Als je alleen wilt bewegen om fitter te worden kan men ook yogalessen of zumba volgen. Er is dus van alles en nog wat te doen bij In Motion Dans. Kom en langs en probeer je eerste les bij ons uit.

Jazz en dans

Het is bij In Motion Dans mogelijk om op de stijl van jazz te leren dansen. Deze vorm is afgeleid van het klassieke ballet en wordt daarom ook wel jazzballet genoemd. Het is een stijl waarbij de muziek en de bewegingen vele malen losser zijn dan de oorspronkelijke klassieke ballettechniek. Als je bij onze dansschool komt leren dansen volgens jazzballet kan men de choreografie beoefenen, maar tevens krijg je hulp op andere vlakken. Zo zullen fitheid, jouw gezondheid en de sociale interactie belangrijk zijn bij de ontwikkeling. We letten vooral op lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling. Wil men dus leren jazzdansen kom dan naar In Motion Dans.

Hiphop en dans

De dansschool In Motion Dans biedt ook mogelijkheden om hiphop te leren. Zo kan men deze expressieve oefenen vanaf de allereerste stappen. Het is een verzamelnaam voor schillende soorten van dans die over de jaren op straat, op middelbare scholen en in clubs zijn ontstaan. Het wordt ook wel streetdance genoemd en heeft geen vastomlijnde stijl. Deze dansvorm gaat met name om improvisatie en de sociale interactie en expressie wat men bij In Motion Dans kan beoefenen.