Rolluik storing? ROMASS lost het voor u op

Heeft u een rolluik storing en bent u daarvoor opzoek naar een ervaren technieker die het probleem kan oplossen? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. ROMASS is al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagepoorten en toegangshekken. Onze techniekers zijn vakkundig opgeleid en kunnen alle kapotte rolluik herstellen.

Rolluik stuk

Natuurlijk is het vervelend als uw rolluik niet meer werkt. Vaak wilt u hier het liefst niet al te veel geld en tijd aan verliezen om het probleem op te lossen. Het vooraf inschatten van de kosten voor de herstelling is erg lastig. De techniekers moeten weten welke onderdelen kapot zijn en welke vervangen dienen te worden. Daarnaast is het vooraf lastig in te schatten hoelang een technieker bezig is met de herstelling. Om deze redenen geeft ROMASS vooraf geen prijsopgave.

Om grotere schade en hogere kosten te voorkomen is het verstandig om uw rolluik op tijd te laten herstellen om onnodige kosten te voorkomen. Wij van ROMASS vinden het erg belangrijk dat zowel onze techniekers als onze klanten veilig zijn tijdens het herstel van een rolluik. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn al onze techniekers VCA-gecertificeerd, waardoor ze tijdens een herstelling een veilige werkomgeving creƫren voor zowel zichzelf als de klant. De techniekers zullen eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. De onderdelen worden indien mogelijk hersteld en anders worden deze vervangen door de technieker. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan onderdelen waardoor de meeste herstellingen direct worden verricht.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

Heeft u een professionele technieker nodig voor het herstel aan uw defect rolluik? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. U kunt via onze website snel en eenvoudig een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. U kunt bellen naar 078/484996.