Rolluik kapot? ROMASS lost het op

Is uw rolluik kapot? Schakel dan direct een monteur van ROMASS in. De monteurs van ROMASS staan voor u klaar om u kapotte rolluik te repareren. De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd over heel Nederland waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is. Hierdoor kunnen de monteurs snel op locatie zijn.

Rolluik kapot

ROMASS heeft al ruim 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van rolluiken. Alle monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen rolluiken. Naast kennis beschikken de monteurs ook over een servicebus met een groot voorraad aan onderdelen, waardoor 95% van de storingen ter plekke worden opgelost.

Veiligheid staat bij ROMASS op nummer 1. Om deze reden zijn alle monteurs van ROMASS VCA-gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat de monteurs een veilige werkomgeving kunnen creƫren voor zowel zichzelf als voor de klanten.

Monteur inschakelen

Voor een kapotte rolluik kunt u bij ROMASS terecht. De monteurs van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor al u problemen met betrekking tot rolluiken. U kunt via onze website gemakkelijk en snel een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail. Ten slotte komt een van de professionele monteurs van ROMASS bij u op locatie om uw kapotte rolluik te repareren. Naast het indienen van een afspraak via de website kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar 085-7822730