Defecte poorten maken met spoed

Defecte poorten maken met spoed is voor ROMASS geen probleem. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Belgiƫ. Hierdoor is er altijd een technieker bij u in de buurt voor het maken van een poort met spoed. ROMASS is al ruim 20 jaar de vakspecialist in het herstellen en onderhouden van alle merken en types poorten. Al onze techniekers zijn vakkundig opgeleid en beschikken over de juiste kennis om alle problemen met poorten op te lossen.

Poorten maken

Een defecte poort ontstaat vaak door slecht onderhoud en frequent gebruik. Slecht onderhoud en frequent gebruik veroorzaakt slijtage aan de onderdelen van een poort. Slijtage kan ervoor. zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren en wellicht kapot kan gaan. Hierbij kan gedacht worden aan een kapotte kabel, defecte motor, looprol uit de geleider, kapotte tandriem, gebroken veer of een ontwrichte deur.

Onze techniekers gaan tijdens een herstelling eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat een onderdeel versleten is of de poort niet goed is afgesteld waardoor hij niet goed meer kan functioneren. Zodra de technieker achterhaald wat het probleem is, gaat hij aan de slag om dit op te lossen. Onderdelen worden gemaakt en indien nodig vervangen. Wanneer het nodig is om een onderdeel te vervangen, kunnen onze techniekers gebruik maken van een ruime voorraad van reserveonderdelen. Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen kan 95% van de problemen direct op locatie opgelost worden.

Technieker inschakelen voor een spoed herstelling

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om uw poort te maken? Via onze website kunt u snel een eenvoudig een poorten herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Een van onze medewerkers van de planning neemt contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over een poort maken vindt u terug op onze website. Liever telefonisch een herstelling aanmelden? Wij zijn bereikbaar op 078/484996.