Kapotte poort maken

Een kapotte poort is altijd erg vervelend. Wellicht gaat de poort niet meer open waardoor de auto niet meer uit de garage gereden kan worden en je niet meer weg kan. Een storing aan je poort kan je herkennen aan dat de poort bijvoorbeeld veel geluid maakt bij het openen en sluiten of de poort niet meer reageert op de stroomvoorziening. Indien hier sprake van is, adviseren we om direct een technieker in te schakelen om de kapotte poort te maken.

Kapotte poort maken

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten, rolluiken en toegangspoorten in heel Belgiƫ. Door onze ruime ervaring en professionele opleiding die onze techniekers hebben gevolgd, weten ze hoe ze jouw poort moeten herstellen. Naast de juiste kennis beschikken al onze techniekers over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen. Tijdens het maken van een poort kunnen versleten onderdelen direct worden vervangen waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost worden. Indien we toch een onderdeel niet op maat hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra het bestelde onderdeel binnen is, komt er een technieker het onderdeel monteren.

Tijdens het maken van een poort gaat de technieker eerst opzoek naar de oorzaak van het probleem. Het kan zijn dat een onderdeel defect is of de poort niet goed is afgesteld. Zodra de technieker inzichtelijk heeft wat het probleem veroorzaakt, gaat hij aan de slag om dit probleem op te lossen.

Technieker inschakelen

De technieker van ROMASS zijn voor je klaar om je poort te maken. Om ze in te schakelen dient u online een storing aan te melden. Via onze website kan je snel en eenvoudig een storing aanmelden. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de poort herstelling.

Meer informatie over onze diensten kun je terug vinden op onze website.