Rolluik maken door vakkundige technieker

Wanneer uw rolluik kapot is wilt u dat deze wordt gemaakt door een vakkundige technieker die er kennis van heeft. U wilt zo snel mogelijk uw probleem opgelost zien en dit is mogelijk met een technieker die kennis heeft hoe hij een rolluik moet maken. De techniekers van ROMASS hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en types rolluiken, poorten en toegangshekken. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Rolluik maken bij ROMASS

Bij ROMASS kunt u erop vertrouwen dat een ervaren technieker uw rolluik komt herstellen. Hij gaat allereerst achterhalen waar het probleem van uw rolluik vandaan komt. Het kan voorkomen dat een rolluik niet goed is afgesteld of dat de onderdelen niet goed zijn aangesloten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er onderdelen zoals de motor, lamellen of handzender kapot zijn. Wanneer er achterhaald is waar het probleem vandaan komt, gaat de technieker aan het werk om dit op te lossen. We proberen altijd eerst de huidige onderdelen te herstellen zodat ze kunnen worden hergebruikt. Indien dit niet meer mogelijk is, wordt het kapotte onderdeel vervangen.

ROMASS beschikt over een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types rolluiken. In de servicebus van de technieker is een voorraad aanwezig van onze reserveonderdelen zodat ze op locatie snel kunnen handelen en onderdelen kunnen vervangen indien nodig. Dankzij de juiste onderdelen en kennis worden 95% van de storingen direct op locatie opgelost. Indien een onderdeel op maat gemaakt moet worden, wordt dit gedaan in ons Spare Parts Centre.

Technieker inschakelen voor de herstelling

Via de website van ROMASS kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een technieker in te schakelen. Door de verschillende stappen in ons aanmeldingsformulier in te vullen dien je snel en eenvoudig een afspraak in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestigingsmail waarin de datum en tijdstip van de herstelling staat. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken dag naar u toe om uw rolluik te maken. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.