Maak de HR op orde

Een van de grootste HR-softwareleveranciers in Nederland is Raet. Raet geeft de cloudoplossing voor Youforce organisaties en helpt hen met het digtaal maken van de HR-gegevens. Dit heeft ook wel de naam e-HRM. Met zo’n 1000 mensen in dienst en meer dan een miljoen gebruikers van de e-HRM Youforce systemen in Nederland is dit echt een grote speler op de markt. Voor zo’n 10.000 organisaties verzorgen de berekeningen van salarissen en de uitkeringen hiervan. In 2016 klopte een grote Briste investeerder aan de deur. Want naast Nederland zijn ze ook over de rest van de wereld te vinden. Gelukkig staat het hoofdkantoor nog in Amersfoort.

 

Een onafhankelijke partner van Raet is CBBS. Zij hebben veel kennis over de Raet producten en leveren ondersteuning hiervan bij de inrichting van de software van uw bedrijf. Ze hebben zowel full service als self service pakketten waarmee de salarisverwerking goed uitgevoerd kan worden. Als u al een HR-medewerker in dienst heeft kan de self service een goede optie zijn. Samen met de diensten van CBBS wordt het registreren en uitkeren van de salarissen een koud kunstje. De voordelen van Youforce Raet? U kunt altijd bij de salarisgegevens, u heeft hier online inzicht in en financiële paketten worden makkelijk gekoppeld.

 

Weet u niet zo goed hoe u de salarisgegevens en verwerking hiervan moet verzorgen binnen het bedrijf of denkt u dat dit beter en of sneller kan? Dan is het slim om eens een consultant HRM over de vloer te laten komen. Zo iemand weet precies welke omgeving het meest geschikt is voor het type bedrijf en kan dit helpen opzetten. Ook na de start met de nieuwe software en werkwijze blijft de consultant adviezen geven om de HR-afdeling van het bedrijf beter te laten functioneren. Zo haalt u een persoonlijk totaalpakket in huis. Een aanrader.