Snelle service industriedeuren

Industriedeuren zijn voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Wanneer een industriedeur een storing heeft, is het belangrijk dat je kan rekenen op een snelle service van een onderhoudsspecialist. ROMASS Business is de reparatie en onderhoudsspecialist van alle types en merken industriedeuren. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs in heel Nederland, waardoor we altijd een monteur bij je in de buurt hebben. Zo kunnen we een snelle service bieden tijdens een storing.

Service industriedeuren

Door intensief gebruik of door een ongeval kunnen industriedeuren kapot gaan of niet goed meer werken. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en hebben kennis van alle types en merken deuren. Ze kunnen daarom de meeste problemen direct op locatie oplossen. ROMASS Business biedt een 2 uur service aan voor klanten die een service/onderhoudscontract hebben afgesloten. Indien onze klanten een storing hebben staat er binnen 2 uur een monteur op locatie om de storing te verhelpen.

Onderhoud aan een industriedeur kan ervoor zorgen dat de kans op een storing wordt verkleind. Niet elk bedrijf weet het, maar het is wettelijk verplicht om industriedeuren minimaal 1 keer per jaar te laten keuren en onderhouden. Om de veiligheid van personeel te waarborgen moeten industriedeuren volgens de wettelijke richtlijnen gekeurd worden en voldoen aan de NEN-EN 14341 + A2 normering, Arbo wetgeving 3.13 en de CE-markering.

ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan voor bedrijven om industriedeuren jaarlijks te laten controleren en onderhouden. Afhankelijk van de conditie van de deuren, het aantal deuren en je wensen, kan je uit de verschillende onderhoudspakketten kiezen. Met de onderhoudspakket van ROMASS Business voel je aan de wettelijke eisen en kan je aanspraak maken op de 2 uur service voor een storing.

Meer informatie over een onderhoudsprogramma?

Wil je graag meer informatie over een onderhoudsprogramma of over service aan industriedeuren? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Een van onze adviseurs neemt contact met je op om meer informatie te geven over onze diensten. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor het jaarlijks onderhouden van je industriedeuren.