Autogadgets

Auto’s worden steeds geavanceerder, maar toch bestaan er nog gadgets die je ervaring in de auto kunnen verbeteren. Vandaag bespreken we vier autogadgets.

 

Scosche USB-oplader

Naarmate u autogadgets begint te verzamelen, hebt u ook meer ruimte nodig om veel van deze apparaten op te laden. Gelukkig kunt u met de oplader van Scosche twee apparaten tegelijk opladen. De eenheid straalt ook een subtiele, blauwe, gloed uit, tot grote ergernis, plezier of apathie. Hoewel er ook USB-hubs met meer poorten zijn, is dit apparaat een van de beste, gezien het lage profiel en het gunstige prijskaartje. Er zijn tal van uitstekende opladers als u bereid bent ook wat meer uit te geven.

 

Tile Mate

Onze vergeetachtigheid kost ons duizenden dollars in de loop van onze levens. Het is niet verwonderlijk dat een van de meest misplaatste items onze autosleutels zijn. Gelukkig kan de Tile Mate met bluetooth eenvoudig op een sleutelhanger worden geschoven, zodat je de locatie van je sleutels kunt volgend met een bijbehorende mobiele app – zelfs als ze in je auto zijn vergrendeld. Tile is een van de beste bluetooth-trackers op de markt en compatibel met verschillende infotainmentsystemen, waaronder die van recente Jaguar en Land Rover-voertuigen.

 

Garmin Dash Cam 55

Een dashcam is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het vaststellen van fouten na een auto-ongeluk en de Garmin Dash Cam 55 is onze topkeuze. Het apparaat legt foto’s vast in kristalheldere 1440p video en 30 frames per seconde. Het houdt je veilig en je kunt het gebruiken om coole time-lapse-video’s te maken als je door een natuurgebied rijdt.

 

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera set is misschien wel de handigste autogadget die er is. Hij kost een paar duiten, maar bedenk eens hoeveel geld je bespaart, omdat je nu tijdens het inparkeren niet meer tegen paaltjes en andere auto’s botst. Een draadloze achteruitrijcamera verdient zichzelf op deze manier vanzelf terug.