Tips en tricks waterpijp

Een waterpijp is hartstikke leuk om te gebruiken in gezelschap. Ondanks dat veel mensen een hekel hebben aan roken vinden ze het gebruik van een waterpijp een stuk minder erg. Het gebruik van een waterpijp is ook minder schadelijk dan roken en daarom willen mensen vaker een waterpijp gebruiken dan roken. Een waterpijp voegt op feestjes een leuke sfeer toe en wordt daarom ook steeds meer gebruikt. Als je nog niet zo bekend bent met het gebruiken van een waterpijp dan ben je bij dit artikel op het juiste adres. In dit artikel lees je waterpijp tips om jouw ervaring bet er te maken. Daarnaast hoe je een waterpijp klaarmaken moet en nog veel meer, dus lees snel verder.

Een waterpijp klaarmaken is helemaal niet moeilijk en het wijst zich allemaal vanzelf. Hieronder lees je hoe je stap voor stap de waterpijp netjes en snel in elkaar kan zetten.
Een waterpijp bestaat in de meeste gevallen uit de volgende vier onderdelen: de tabakskom, de schacht, het reservoir en de slang. Alle onderdelen behalve de schacht hoef je niets aan te doen, de schacht moet je na elke beurt uit elkaar halen en schoonmaken om te voorkomen dat deze verstopt raakt. Om de schacht in elkaar te zetten, volg je de volgende stappen.
Maak eerst het grote rubber vast aan de onderkant van de schacht. Vervolgens draai je de buis in schacht en draai je de schacht vast in de vaas. Hierna kan je de slang in de aansluitingen duwen en kan je het tabakskommetje aan de bovenkant vastdraaien. Zo zit de waterpijp helemaal in elkaar.
Om de waterpijp vervolgens te gebruiken moet je water in de vaas stoppen. Totdat de schacht ongeveer twee tot drie centimeter staat. Daarna een smaak in het tabakskommetje en hierboven een kooltje plaatsen. Dan ben je klaar om de waterpijp te gebruiken.