Snelle rolluik reparatie in Breda door ROMASS

Snelle rolluik reparatie in Breda door de monteurs van ROMASS

Door intensief gebruik van een rolluik kan er slijtage ontstaan aan verschillende onderdelen. De slijtage die is ontstaan kan ervoor zorgen dat een rolluik niet goed meer functioneert. Om ervoor te zorgen dat je rolluik weer optimaal gaat functioneren moet deze gerepareerd worden. ROMASS beschikt over een uitbreid netwerk aan reparatiemonteurs in heel Nederland. Dankzij dit uitgebreide netwerk staan wij altijd snel ter plaatse en zo ook in Breda. Wij staan 24/7 voor je klaar, 365 dagen per jaar.

Waarom ROMASS?

ROMASS heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken en types rolluiken, garagedeuren en industriedeuren. Onze monteurs hebben uitgebreide kennis van alle merken rolluiken en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Daarnaast beschikken onze monteurs over een ruime voorraad van verschillende onderdelen waardoor bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse wordt opgelost. Je kan jouw rolluiken weer snel gebruiken.

In welke regio’s is ROMASS actief?

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan monteurs zijn wij werkzaam in heel Nederland. Of u nu een rolluik reparatie heeft in Amsterdam, Breda, Roosendaal, Schiedam, Rotterdam of Nijmegen. Voor ROMASS is dit geen probleem. Een van onze monteurs komt zo spoedig mogelijk naar u toe om een rolluik te repareren. Wij streven ernaar om binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse te zijn.

Hoe kan ik een reparatie aan mijn rolluik aanmelden?

Een reparatie aanmelden kan via twee manieren. Allereerst kan je via een aanmeldingsformulier op onze website een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen dien je snel een eenvoudig een aanvraag in. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever telefonisch een afspraak inplannen? Geen probleem. Je kan ons bereiken op 085-7822730