serviceovereenkomst laadbrug

De beste serviceovereenkomst voor uw laadbrug bij ROMASS Business

Het is niet fijn voor uw bedrijf wanneer uw laadbrug niet meer werkt en hierdoor uw bedrijfsprocessen niet gewaarborgd kunnen blijven. Met een serviceovereenkomst van ROMASS Business kunt u dit voorkomen. Uw laadbrug wordt volgens de wettelijke richtlijnen gekeurd en onderhouden door een professionele monteur van ROMASS Business.

Serviceovereenkomst laadbrug
Met een serviceovereenkomst zorgt ROMASS Business ervoor dat uw laadbrug altijd in goede staat verkeerd. In het serviceovereenkomst zijn de volgende dingen inbegrepen: preventief onderhoud, wettelijke geldige keuringen, kosten van de monteur, voorrijkosten, smeermiddelen, keuringssticker en rapportage. Dit doet ROMASS Business voor elk type en merk laadbrug.

Wettelijke keuring

De veiligheid van uw laadbrug is de zaak van iedereen. Toch wilt u er niet te veel tijd aan besteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kunt u uw laadbrug met een gerust hart overlaten aan ROMASS Business. Wij zorgen ervoor dat uw laadbrug weer veilig werkt en dat wij jaarlijks op het juiste moment uw laadbrug komen keuren. Uw laadbrug wordt op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door één van onze experts. Na de keuring voldoet uw laadbrug weer aan de Europese norm NEN-EN 1398.

Preventief onderhoud

Toont uw laadbrug een mankement? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden, wat erg vervelend is. Door uw laadbrug te laten onderhouden kunt u dit voorkomen. Bij het afnemen van een serviceovereenkomst komen onze experts uw laadbrug onderhouden. Onze experts controleren alle onderdelen van uw laadbrug, maar controleren ook op de complete werking van de installatie en controleren alle afstellingen. Dit wordt altijd gedaan door een expert die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ROMASS Business.