Preventief overheadpoort onderhoud

Preventief overheadpoort onderhoud ROMASS Business

Opzoek naar een bedrijf voor preventief onderhoud aan je overheadpoort in België? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist voor alle types en merken overheadpoorten. Door de jarenlange ervaringen van onze techniekers hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij uw type overheadpoort niet kunnen onderhoud.

Wettelijke verplichte onderhoud aan overheadpoorten

Volgens de Europese en Arbowet is het wettelijk verplicht om jaarlijks overheadpoorten en laad- en lossystemen te laten onderhouden en keuren. De poorten worden veel gebruikt als toegangsweg voor personen, voertuigen en goederen. Om de veiligheid te waarborgen heeft de Europese en Arbowet de NEN-norm ingesteld. De poorten moeten aan deze norm voldoen om ze in gebruik te mogen nemen. Om ervoor te zorgen dat de poort aan deze norm voldoet, moet de poort jaarlijks worden gekeurd door een VCA-gecertificeerde technieker. Op basis van een checklist wordt de poort gecontroleerd of hij voldoet aan de vastgestelde normen.

VCA gecertificeerde techniekers

De techniekers van ROMASS Business zijn VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en veiligheid. De techniekers zijn zo opgeleid dat ze een veilige werkomgeving creëren voor zowel de medewerkers als voor zichzelf.

Online onderhoud inplannen

Wil je een onderhoudsbeurt afspreken bij ROMASS Business? Dit kan je snel en eenvoudig online afspreken via ons aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever een offerte ontvangen voor onderhoud aan je overheadpoort? Dit is geen probleem. Via onze website kan je snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor onderhoud.