Parkeren bij Schiphol? Dit zijn je opties

Dat je kan parkeren bij Schiphol weet een ieder. Maar weet je wel precies wat voor services er nog bij komen kijken als je besluit daar te parkeren?

Het eerste voordeel is natuurlijk dat je weet dat je auto in veilige handen zit. Je weet dat er op je auto gelet wordt en dat ’t precies gaat zijn waar je het gelaten hebt. Ze houden rekening als je voor een lange of korte tijd wegblijft. Vandaar dat je kunt kiezen tussen lang of kort parkeren, genaamd P1, P2 en P3.

Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal extra services:

  1. Valet Parking – Als je bij Schiphol arriveert staat er een gekwalificeerde chauffeur klaar om de sleutels van je af te nemen en de auto voor je te parkeren. Jij hoeft je daarover dus niet druk te maken en wacht gewoon rusten tot je aan boord kunt gaan.
  2. VIP parking – Speciaal voor mensen die op zakenreis gaan. Het is ongeveer net als Valet parking. Een chauffeur rijdt je auto naar de parkeergarage zodat jij je op andere dingen kunt concentreren.
  3. Sleep, Park en Fly – Als je een vroege vlucht hebt of als je een lange aftsand moet afleggen voordat je bij Schiphol bent kan op reis gaan daarna best vermoeiend zijn. Gelukkig kun je met Sleep, Park, Fly je auto gratis parkeren bij een luxe hotel, gebruik maken van de faciliteiten, een goeie nachtrust hebben en de volgende ochtend fris beginnen aan je reis.

Je kunt dus zien dat bij Schiphol parkeren best voordelig is. Maak dus gebruik van de voordelen om een betere reiservaring erop na te houden.