poort maken

Snel en professioneel poort maken in Belgie

Wanneer uw poort het niet meer doet is dit natuurlijk heel vervelend voor u. Bij ROMASS hebben we professionele en vakkundige techniekers die voor u uw poort maken. Onze techniekers zorgen er voor dat uw poort weer helemaal in orde is en ze gaan pas weg als ze zeker weten dat alles weer goed werkt. Dit doen onze techniekers zo snel mogelijk voor u, zodat u zo min mogelijk last heeft van de storing van uw poort.

Poort maken

Onze techniekers lossen uw storing aan uw poort gelijk op. Zo zijn onze techniekers meer dan 20 jaar vakspecialist, zijn ze binnen twee uur ter plaatse, zijn ze 24/7 bereikbaar en maken ze alle types en merken poorten. Onze techniekers worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de benodigde certificaten om uw poort te kunnen maken. Daarnaast zijn ze uitstekend uitgerust. Zo beschikken onze techniekers over verre weg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen die in hun service bus liggen. Zo kunnen vrijwel de meeste reparaties ter plekke worden uitgevoerd.

Ook is het voor u mogelijk om uw poort te laten onderhouden bij ROMASS. Door uw poort te laten onderhouden bij ROMASS kunt u storingen aan uw poort voorkomen. Dit zorgt er ook voor dat u hoge kosten kunt besparen die gemoeid gaan met het maken van de poort. Naast onderhoud aan uw poort kunt u zelf de poort goed schoonhouden zodat er geen vuil tussen de onderdelen terecht kan komen.

Veel voorkomende interventies aan poorten

Door slecht onderhoud en intensief gebruik kunnen er problemen ontstaan met een poort. De meest voorkomende problemen met een poort zijn:

  • Motor is kapot
  • Handzender/afstandsbediening werkt niet meer
  • Loopwielen zijn kapot
  • Staalkabel is gebroken
  • Veer is gebroken
  • Gaat niet meer open of dicht

U kunt op de website van ROMASS terecht om een afspraak te maken voor uw poort. Door alle stappen te volgen plant u een afspraak in bij ROMASS. Onze medewerkers nemen contact met u op om samen de afspraak in te plannen naar uw keuze.