Bier in de aanbieding

BierindeAanbieding.nl

Ik gaf vorige week een feest en toen kwam ik er via twitter achter dat er een bieraanbieding was van Heineken. Maar ik wilde weten waar bier in de aanbieding was en hoeveel deze dan koste. Toen ging ik zoeken op naar een bieraanbieding en kwam bij de website bierindeaanbieding.nl terecht.

Bier Aanbiedingen

Op bierindeaanbieding.nl staan alle bier aanbiedingen van supermarkten maar ook slijterijen. Eigenlijk overal waar ze bier verkopen, zelfs groothandels. Hierdoor had ik snel mijn bier aanbieding Heineken gevonden. Dit scheelde me ongeveer 4 euro per krat en aangezien ik 10 kratten nodig had voor mijn feest bespaarde ik zo 40 euro. Daar kan je toch leuke dingen van doen. Toen ik op mijn feest hierover vertelde wisten de meeste mensen niet dat je zo gemakkelijk kan besparen op boodschappen. Als je elke week een kratje bier koopt bespaar je in een jaar zo 52 x 4 euro. En voor de snelle rekenaars onder ons is dat 208 euro. Het loont dus om bier aanbiedingen te kopen.

De folders hoef ik zo ook niet meer te zoeken als ik op zoek ben naar een bier aanbieding. Vanaf nu betaal ik niet meer de hoofdprijs voor een kratje bier. Gewoon even op bierindeaanbieding.nl kijken en ik zie meteen waar een goede bieraanbieding is in de buurt. En aangezien ik een echte bierdrinker ben is dit echt iets voor mij. Ben jij ook een echte bierdrinker dan kan deze website niet ontbreken in je favorieten.

Goedkoop bier

Op de website staan de bier aanbiedingen verdeeld in de verpakkingen kratten, blikjes, mono flesjes en fusten/tapvaatjes. Ook staat de prijs per liter vermeld bij de aanbieding om gemakkelijk bieraanbiedingen met elkaar te vergelijken. Kom ook thuis met de beste aanbieding bier door regelmatig de website bierindeaanbieding.nl te bezoeken. En betaal niet meer teveel, want dat doe ik ook niet meer. Altijd goedkoop bier.