Faalangst of onzekerheid

Erectiele dysfunctie is niet leuk om te hebben. Toch zijn er veel mannen die last hebben van deze stoornis. Het is een overmogen om het te krijgen of te behouden voor een langere periode. Het wordt ook wel impotentie genoemd. Er zijn zowel psychische als lichamelijke oorzaken die kunnen meespelen bij de dysfunctie van het geslachtsorgaan. Je kunt zoals al in de titel werd vermeld faalangst of onzeker zijn zodat je hem niet omhoog krijgt. Maar je kunt ook last hebben van prestatiedrang want je wilt graag presteren maar denkt daar dan te veel over na wat een averechts effect heeft op de prestatie. Het kan ook zijn dat er problemen zijn in de relatie waardoor het moeilijker lukt. Depressie of verdriet zijn vaak ook redenen voor het matig kunnen presteren. Lichamelijke klachten spelen wel een minder grote rol dan psychische redenen maar toch kan het wel een rol spelen voor het minder presteren. Bijvoorbeeld door roken, een hoge bloeddruk, diabetes of overgewicht kan een erectiele dysfunctie opspelen. Het verhoogt de kans op deze stoornis. Ook door prostaataandoeningen of bepaalde medicijnen kan de stoornis opspelen of is er een verhoogde kans op deze stoornis. Als je de ene keer meer moeite hebt om hem omhoog te krijgen dan de andere keer dan zal je dus een psychisch probleem kunnen hebben. Heb je blijvende problemen, dan ligt dat waarschijnlijk aan lichamelijke oorzaken maar dit is niet altijd met zekerheid te zeggen. Vaak merk je zelf waar het aan kan liggen. Als je je er niet fijn bij voelt zou je er voor kunnen kiezen om een middel te gebruiken die prestatieverhogend is. Denk bijvoorbeeld aan een libidopil. Als je een goede kwaliteit pil zoekt raad ik die van Libidoforte aan. Zij hebben goede artikelen voor een zacht prijsje zodat je niet te veel geld kwijt bent voor een leuke ervaring. Bekijk de site goed en wellicht zit er iets tussen wat jij leuk vindt.