Weer jong met botox en fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niet zoveel aan moet trekken van wat de omgeving vindt en dat is natuurlijk ook zo, maar aan de andere kant vinden mensen het belangrijk dat ze status hebben bij dezelfde mensen. De inhoud van deze status verschilt per persoon en wordt bepaald door wat iemand denkt wat in zijn of haar omgeving goed is, waardoor je er uit wilt zien zoals je denkt dat anderen in jouw omgeving je willen zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je moet zijn die dan in de maatschappij worden uitgedragen is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die wat minder goed bij dat beeld passen, minder kans op het krijgen van bepaalde functies in hun carrière. Want als er geen verschil is tussen twee sollicitanten wordt er vaak gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Daardoor hebben jonge en mooie mensen meer kans op bepaalde functies als mensen die wat minder van die eigenschappen hebben. Jonge mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder hebben van die eigenschappen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien omdat je dan meer mogelijkheden hebt in je carrière. Voor veel mannen en vrouwen is dat dan ook de reden waarom ze er goed uit willen zien. Dit is dan ook waarom veel vrouwen en mannen een plastisch chirurgische behandeling hebben laten doen. Zo komt het dat er best veel vrouwen een botox behandeling doen of een behandeling doen met gezicht fillers. De behandelingen zorgen er allebei voor dat iemands huis gladder wordt waardoor iemands gezicht er vaak jonger uit gaat zien en dat komt ten goede van de hele persoon.