Lightstrike lasergamen het alternatief voor Nerf speelgoed geweren

Lasergamen rond het huis

Lasergamen rond het huis

Ben je op zoek naar het meest geschikte alternatief voor Nerf pistolen? Dan ben je hier aan het goede adres, want Light Strike laser tag is het alternatief. Sinds 2014 is dit de leukste gamesensatie. Je kunt namelijk op ieder plaats onbegrensd indoor lasergamen in en rond je eigen woning! Dat is nog eens een gewin! Je kunt met Light Strike je eigen game tot leven wekken en plezier hebben van geheel live en in kleur! Groot en klein houden van laser schieten, maar je wilt zeker weten dat het veilig is. Light Strike is volkomen veilig en kan stilletjes en met onbegrensd veel mensen worden gespeeld.

Light Strike laserspel aanbod
Ootdoor en indoor lasergamen zo veel je maar wilt. Met deze nieuwe laserpistolen van Light Strike ga je reuze plezier hebben van alle opties. Het is een aantrekkelijk alternatief voor Nerf pistolen. De splinternieuwe laserguns zijn veel veiliger en je hebt geen drukte meer met pijltjes en het doorlopend laden van de laser tag pijltjes. Lightstrike werkt met veilig infrarood licht en met prachtige effecten. Het laser spel is nu een ware sensatie en je gaat er beslist van genieten om nu naar buiten te gaan en tezamen dit schietspel te doen. Ben je ook nieuwsgierig naar dit fanatische aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze website. Er zijn hier heel wat lasterpistolen te vinden, bekijk het aanbod en bestel en ook jij kunt genieten van het lasergamen! Wil je ook je eigen schierspel spelen rondom je woning? Dat kan Light Strike simpel voor je verwezelijken.

Volop genieten met Light Strike lasergamen
Begin nu je eigen schietspel met Light Strike. Je kunt lasergamen wanneer je maar wilt, het is allemaal veilig dus maak je geen enkele zorgen. Je gaat urenlang plezier hebben. De pistolen zijn ongecompliceerd in gebruik en daardoor ook bijzonder geschikt voor kids. De Light Strike geweren zijn groter en hebben heel wat accessoires. De geweren van Light Strike hebben een herlaad knop voor de munitie. Kids zijn dol op lasergames, als ouders hoef je nu niet meer bang te zijn dat het laserspel niet veilig is, want met de Light Strike kun je de kinderen gerust in de tuin en in huis laten spelen. Dit spel zal nimmer voorbij zijn! Zij zullen er veel pret aan beleven. Er kunnen hoogstens vier teams gemaakt worden met een onbeperkt aantal spelers. Als je tijdens het laserschieten wordt getroffen dan neemt je levenskracht af. Maar je kunt je wel afschermen met de schildknop. De laser tag geweren hebben een reikwijdte tot dertig meter. Je kan Light Strike spelen met of zonder geluiden, het kan ook met hoofdtelefoon worden gespeeld! Kun je ook niet meer wachten om dit laserspel te spelen? Laat de Light Strike dan maar vlug jouw kant op komen zodat je zelf ook kunt beleven hoe tof dit Light Strike schietspel is.

Wilt u meer weten over onze geweldige Light Strike producten, bezoek dan deze site: www.light-strike.nl