Ice-watch horloges en G-Shock horloges

Herenhorloges innovatie van G-Shock en Ice-Watch horloges

G-Shock en Ice-Watch komen met vernieuwende herenhorloges op de markt. Dat verrassende nieuws kwam tot ons op de Jewels en Watches beursdagen van afgelopen weekend. Een G-shock horloge staat al bekend om haar innovatieve schokabsorberende herenhorloges en ook Ice-Watch horloges heeft een ruim assortiment herenhorloges. Benieuwd naar de innovaties op het vlak van herenhorloges van deze merken? Lees dan zeker even verder.

G-Shock horloge voor golfsport

G-Shock horloge dat bestand is tegen de zwaarste schokken, dat is het G-Shock horloge Gravity Defier GWN-1000B-1A Gulf Master. Een G-Shock horloge met enorm veel functionaliteiten en extra schok bestending en daarmee hét G-Shock horloge bij uitstek om te dragen tijdens sporen waar extreme schokken van toepassing zijn, zoals de golfsport. Verder kenmerken van dit innovatieve G-shock horloge zijn;

 • Barometer
 • Thermometer
 • Getijden display
 • 5 Multi Alarm, tijd signaal per uur
 • Knop geluid aan/uit
 • Digitaal kompas
 • Countdown Timer
 • Power Saving functie
 • Time Calibration Signal
 • Stopwatch
 • Schokbestendig
 • Neobrite – Een lichtgevende coating, die lange verlichting biedt in het donker, zelfs na een korte blootstelling aan licht.
 • Wereldtijd
 • Volledig Automatische Kalender
 • 12/24 uur aanduiding
 • Een LED verlicht de wijzerplaat
 • DCF/MSF/WWVB/JJY radio signaal ontvanger
 • Batterij Niveau Indicator

Conclusies wat ons betreft is dan ook dat G-Shock een G-Shock horloge op de markt brengt die qua functionaliteiten optimaal voldoet aan de grootste eisen. En dat voor slecht € 499,-

Ice-Watch horloges innoveert met Ice-Canvas

Ice-Watch horloges introduceert de Ice-Canvas, waarbij het vernieuwende bij deze Ice-Watch horloges de horlogeband betreft. Een canvas band in een kleurrijke kleursamenstelling, maakt deze herenhorloges stoer en modern. De horlogekast van deze Ice-Watch horloges is geïnspireerd op de Ice-Style collectie en heeft daarmee een sterke voorloper. We verwachten veel van deze Ice-Watch herenhorloges, omdat een van de trends bij herenhorloges is om de horloges te voorzien van een canvas band. Ice-Watch horloges slaat naar ons inzien dan ook de spijker op de kop met deze Ice-Watch horloges.