Een persoonlijk cadeau: foto in glas

Een persoonlijk cadeau: foto in glas

Het is soms lastig om een echt origineel en persoonlijk cadeau te verzinnen. Foto’s doen het natuurlijk altijd goed. Foto’s in een speciaal omhulsel helemaal! Wat dacht je van een foto in glas? Heel persoonlijk, enorm origineel, het staat klassiek en toch gezellig en het is perfect om cadeau te geven.

Laseren
Maar hoe ziet dat er eigenlijk uit? Stel je een kristallen blok voor. In dit blok wordt door middel van een laser een foto geprojecteerd. De foto zit dus als het ware in het glazen blok. Er zijn zelfs afbeeldingen waarbij 2D foto’s om kunnen worden gezet in 3D. Dit is voor een extra levendig effect. Belangrijk hierbij is dat de foto die aangeleverd wordt, duidelijk en gedetailleerd is. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een gezicht van een dierbare. Deze kan gemakkelijk worden omgezet in een 3D versie.

Diverse modellen
Er zijn verschillende modellen waarin een foto gelaserd kan worden. Alle modellen zijn gemaakt van speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal, waardoor de foto extra mooi benadrukt wordt. Welk model het beste bij je foto past, beslis je zelf. Er bestaan bijvoorbeeld prachtige brede blokken, speciaal vervaardigd voor liggende foto’s. Ook hebben we een bijzondere vorm, genaamd de Cupido. Dit is een vierkant blok, dat slechts op één hoek staat. Zo ontstaat er een origineel effect. Tevens hebben we blokken in ons assortiment die ook nog daadwerkelijk een ander doel hebben dan decoratie. Kies bijvoorbeeld voor het blok waarin een inkeping is gemaakt voor een waxinelichtje. Of ga voor het pennenblok: een persoonlijk accessoire voor op je bureau of voor op het bureau van een (werk)relatie. Succes gegarandeerd!

Zo snel mogelijk thuis
Een foto in glas kan gemakkelijk in onze webshop worden besteld. We hebben vaak speciale aanbiedingen online staan, waarbij bijvoorbeeld veel korting wordt geleverd wanneer je een tweede foto in glas besteld. Op het moment doen wij er alles aan om de producten zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Dit duurt ongeveer vijf werkdagen. De verzendkosten hangen af van hoe zwaar het pakketje is. Een pakket tot 20 kg heeft bijvoorbeeld 6,95 euro extra aan verzendkosten en een pakketje boven de 20 kg loopt op tot 12,50 euro. Bestel vandaag nog je persoonlijke foto in glas, voor jezelf of verras er iemand anders mee.