Wilt u een pagodetent huren voor uw jubileum

Wilt u een pagodetent huren ? De pagodetent heeft zijn intrede gedaan in de feest- en evenementenbranche toen duidelijk werd dat de standaard maten van een partytent niet meer precies voldeden aan de behoefte van de feest organisatoren en feestgangers. Vandaar dat er een oplossing bedacht werd voor de grootte en de afmetingen van de standaardtenten. Hieruit volgend werd de pagodetent bedacht en vervolgens gefabriceerd. De pagodetent is daarna uitgegroeid tot één van de meest gebruikte tenten voor feesten, festivals, bruiloften of andere tentmomenten. Heeft u er bijvoorbeeld al eens bij stil gestaan hoe vaak het in Nederland regent en hoe vaak er op zo’n moment een pagodetent is geweest die het hele zaakje heeft droog gehouden? Vast niet, maar dat is niet erg. Op dit moment bent u zich er van bewust dat een pagodetent niet meer te missen is uit de feestwereld en de organisatie-afdelingen van een evenementenbureau. In de omgeving van Enschede, Haaksbergen en de rest van Twente is Weernink eigenlijk hofleverancier van de pagodetenten in de omgeving. We hebben zoveel mooie tenten in ons assortiment dat er altijd wel een party of pagodetent aanwezig is die precies past bij uw wensen of ideeën. Kom gewoon een keertje langs om de pagodetenten te bekijken!