Tandarts in Krimpen a/d IJssel en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande tandartsenpraktijk in de buurt van Krimpen aan den IJssel die werkt met écht persoonlijke aandacht voor al haar patiënten? Dan bent u op zoek naar Tandzorg Capelle! Een moderne en professionele tandartspraktijk waar u terecht kunt voor al uw vragen en problemen op het gebied van tandheelkunde en uw gebit. Optimale tandzorg binnen een praktijk waar veel waarde wordt gehecht aan een prettige en vriendelijke sfeer waar een ieder zich goed voelt. Ideaal voor diegenen onder ons die tegen een bezoekje aan de tandarts opzien. Lees verder voor meer informatie over dé tandarts Krimpen aan den IJssel.

Wat mag u verwachten?

Elke patiënt bij Tandzorg Capelle (de tandarts dichtbij Krimpen aan de Lek) heeft recht op een zorg die op het specifieke en unieke gebit is toegespitst. Daarbij hoort ook de taak om de patiënt te voorzien van adequate informatie om zo op een goede manier aan de zorgvraag te voldoen. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er aandachtig naar geluisterd en wordt verteld welke mogelijkheden er zijn en hoe de praktijk u zo goed mogelijk kan behandelen. Welke mogelijkheden zijn er?

  • Hoge kwaliteit zorg door voortdurende bijscholing
  • Innovatieve, moderne technieken
  • Passende zorg voor angstpatiënten
  • Herstel van de functie van het gebit met een goed esthetisch resultaat
  • Een prettige en vriendelijke sfeer

Kies vandaag nog voor uw gebit, kies voor een tandarts Krimpen aan den Lek.