Onze trouwfotograaf van de bruiloft

Trouwen was eigenlijk niet echt iets voor mij. Maar toen ik een paar jaar geleden mijn huidige man ontmoette veranderde dat, vorige week stapte we in ons huwelijksbootje. Alles was perfect geregeld. De bloemen, de jurk, de locatie en alle gasten zagen er prachtig uit, dat vonden ze trouwens ook van mij. Om dit vast te leggen besloot ik een bruidsfotograaf in Amsterdam in te huren. Zij wist precies de mooie locaties in de stad te vinden, evenals een mooie sfeer neer te zetten.

Een dag om vast te leggen

Mijn man en ik hebben aardig wat geld in onze bruiloft geĆÆnvesteerd. Dan wil je ook de mooie plaatjes voor eeuwig bewaren. De bruidsfotograaf heeft hierin natuurlijk een belangrijke rol gespeeld. Zij heeft alle foto’s op deze dag gemaakt.

De juiste ontspannen sfeer

Ze wist ons aan het lachen te maken maar ook wat intiemere momenten perfect vast te leggen. Zo vind ik de foto heel mooi geworden waar ik mijn trouwjurk aantrek. Ze weet het moment perfect te vatten. De foto’s zijn enerzijds een reportage maar aan de andere kant pakken ze ook het moment heel goed

Meer weten?

Bezoek haar website eens. Hier kan je van alles lezen over deze Trouwfotograaf in Amsterdam.