Het repareren van een defect of beschadigd beeldscherm

De iPhone van fabrikant Apple is heden ten dage één van de meest verkochte telefoons. Niet alleen in ons land, maar ook wereldwijd. Deels is dat gebaseerd op het imago van de iPhone, maar het is natuurlijk ook zo dat de iPhone kwalitatief goed is. Zo is de display en de bediening van de iPhone erg handig, maar het kan gebeuren dat je je telefoon laat vallen. Veel mensen blijven ondanks een kapot scherm er mee rondlopen, omdat ze niet de hoge reparatiekosten willen betalen. Een scherm van een iPhone is echter goed te repareren.

iPhone reparatie bij jou in de buurt

Er is altijd wel een iPhone reparateur te vinden bij jou uit de buurt. Als je bijvoorbeeld in Haarlem woont kun je kijken op iPhone reparatie Haarlem. Vervolgens is de kans groot dat je een reparateur vindt die jouw iPhone kan repareren. Kijk vooraf alvast op de website van de reparateur, zodat je een indicatie hebt van
het repareertarief en hoe lang je ongeveer moet wachten. Er zijn reparateurs te vinden die je iPhone binnen een uur kunnen repareren.

Wat kost het om een iPhone te laten repareren?

Voordat je je iPhone ergens laat repareren wil je natuurlijk wel weten wat het vervangen van het beeldscherm kost. De prijs is afhankelijk van het type iPhone en natuurlijk de reparateur. Het vervangen van een iPhone 3G scherm kost circa 50 euro, terwijl je voor een nieuw iPhone 5S scherm circa 130 moet betalen.