Een schema op maat voor mijn lichaam

Van mijn vriendinnen die begonnen met sporten hoorde ik dat ze het zwaar hadden. Na iedere training hadden ze ontzettend veel spierpijn en waren ze helemaal kapot. Ze vonden het lastig en veel van de meiden stopten dan ook vrij snel met het trainen bij een sportschool omdat het absoluut niet beviel.

Een trainingsschema speciaal voor mij en mijn lichaam

Ik wilde het anders aanpakken en wilde zeker weten dat ik een schema had dat volledig past bij mijn lichaam. Ik koos er voor om een personal trainer Utrecht te zoeken die mij kan begeleiden tijdens mijn trainingen. Samen met hem maakte wij een geweldig schema waarbij ik merkte dat ik mijzelf steeds moet uitdagen om verder te gaan.

Ik vind het erg prettig om te weten dat dit schema volledig past bij mijn lichaam en dat mijn lengte, gewicht, geslacht en leeftijd allemaal is meegerekend tijdens het maken van dit schema. Ik wilde een iets strakkere buik krijgen en dat is zeker gelukt. Ik zie het verschil nu al en ik ben pas halverwege. Ik wil dit zeker blijven doen met Personal trainer Amsterdam. Hij weet precies hoe ik het voor elkaar krijg en ik vind het ontzettend fijn om iedere keer weer even te gaan trainen.