Nieuwe energie bronnen

Inmiddels is iedereen wel bewust van de milieu problemen op deze wereld. Het is ook wel erg moeilijk om deze te missen! Op alle nieuwszenders en andere soorten mediums, zoals internet, kranten, en blogs kom je het tegen. De grote hoeveelheid uitgestoten Co2 gassen, warmt de aardbol op. Dit betekent dat de temperaturen langzaam zullen stijgen waardoor de poolkappen smelten. De zeespiegel zal stijgen, en de pooldieren verliezen hun leefgebied, met alle gevolgen van dien voor ons laaggelegen Nederland. Dit is slechts één van de velen milieu problemen. Denk hierbij aan de enorme hoeveelheden plastic in de oceanen, het verdwijnen van leefgebieden van wilde dieren en noem het zo maar op. Gelukkig is het besef bij vele mensen al gekomen maar lang niet bij iedereen. Als iedereen zijn steentje bij draagt kunnen we de aarde samen redden en de wilde dieren hun leefgebied terug geven!

Duurzame energie bronnen

Als duurzame energiebronnen kennen we water, wind en zon. van deze drie bronnen is er genoeg, daarom zijn dit duurzame energie bronnen. In dit artikel ga ik het voornamelijk hebben over zonne-energie. Zonne energie is voor velen een eht begrip maar niet voor iedereen. Veel mensen hebben inmiddels dan ook overwogen zonnepanelen te plaatsen op de daken van hun huizen.