Altijd de juiste magneten vinden

Bent u al tijden op zoek naar een betrouwbare online aanbieder van magneten die u gewoon vanuit huis of vanaf kantoor kunt bestellen? Dan bent u op zoek naar Strong Magnets Discount! Bij deze website kunt u gemakkelijk online magneten kopen tegen een zeer voordelige prijs, waardoor u altijd een goede aankoop zult doen. Strong Magnets Discount heeft een groot assortiment aan magneten, waar u zeker die magneten zult vinden waarnaar u op zoek bent. Na uw aankoop worden deze ook nog afgeleverd op een adres naar keuze! Een extra stukje service waar u van profiteert. Alle magneten zijn op voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is en u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw bestelde magneten.

Ruim assortiment

Strong Magnets Discount biedt u een ruim assortiment aan magneten aan, welke gemaakt zijn van neodysium en hierdoor van zeer hoge kwaliteit. Deze kunt u eventueel ook op maat laten maken, als u daar behoefte aan heeft.  Wij bieden neodym permanente magneten in een verscheidenheid aan vormen zoals, schijven, ringen, rechthoeken, staven, cilinders, tegelvormig, een aantal ongebruikelijke vormen, en op maat gemaakte neodym magneten om aan uw vraag te voldoen. Vanwege de grote trekkracht van de magneten, worden alle gesinterde NdFeB neodym magneten die per post of luchtpost verzonden worden, altijd verpakt met stevig karton en piepschuim. Een extra stukje zekerheid.

Voor meer informatie over de magneten en service van Strong Magnets Discount kunt u terecht op de website. Aarzel niet en neem vandaag nog een kijkje.

 

 

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op. Ons technische personeel staat klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Graag horen wij van u.