Geen last meer door permanente make up

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze geven je een bepaalde uitstraling en voegen kenmerkende waarde samen met vorm toe aan het gezicht. Wanneer je niet over de wenkbrauwen beschikt die u graag zou willen hebben is er een mogelijkheid iedere dag met make up uw wenkbrauwen bij te werken. Een andere oplossing voor dit probleem is permanente make up. Met permanente make up geeft u uw wenkbrauwen definitie en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw wenkbrauwen. 

Profijt van permanente make up

Wanneer u besluit om voor permanente make up te kiezen zit u aan veel voordelen verbonden. Zo is PMU Studio Elegance perfectionistisch, staat klanttevredenheid centraal en word er aandacht geschonken aan de wensen van de klant zodat hier goed op ingespeeld kan worden. PMU Studio Elegance past altijd de nieuwste technieken toe zodat de beste kwaliteit wordt geleverd. PMU Studio Elegance werkt daarnaast volgens de opgestelde hygiënevoorschriften van de GGD en is tevens ook in bezig van alle benodigde vergunningen van de GGD.

Bekijk alle voordelen, diensten en tarieven van PMU Studio Elegance op de website. Ook kunt u hier ook andere informatie vinden zoals voor-en na foto’s van klanten of de werkwijze die u voor zijn geweest.