Een echte meubelexpert

Ben jij op zoek naar de enige echte meubelexpert, die jij kan inschakelen wanneer jij schade hebt aan jouw meubels. Dan zit je bij van Beek Expertise op het juiste adres. Deze meubelexpert is een onafhankelijk deskundige die voor jou de klacht of geschil van meubels kan beoordelen. Op deze manier kunnen zij snel een inschatting maken van de klacht, en jouw schade, waarna zij een duidelijk advies kunnen geven omtrent de schuldvraag, de technische kwaliteit van de materialen en het herstel.

Expert in allerlei soorten meubels

Van Beek Expertise heeft verstand van allerlei verschillende soorten meubels. Zij kunnen jou van advies voorzien bij gestoffeerde meubelen, zoals stof leder en kunstleder. Zij kunnen jou voorzien van advies bij houten meubelen, zoals massief en fineer. En daarnaast kunnen zij jou ook advies geven bij gelakte meubelen. Bovendien richt de meubelexpert zich ook op productgroepen! Denk hierbij aan productgroepen zoals bedden, keukens, vloeren en woningtextiel. Dus heb jij klachten over meubels, en wil jij graag een expert ernaar laten kijken, neem dan contact op met van Beek Expertise!

Bekijk voor meer informatie de website van Van Beek Expertise, de meubelexpert van Nederland! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op de website van de specialist!