De reis naar een stukje pure natuur

Nu de zomervakantie eraan komt, je steeds meer vakantiefoto’s ziet verschijnen, krijg je waarschijnlijk steeds meer zin om zelf te reizen. Nu de examens voorbij zijn zullen er een aantal van jouw vrienden een ‚onvergetelijke’ reis maken over de wereld. Er zijn veel studenten die gaan backpacken door australie, of india eens willen bekijken.

Wil jij nou ook een geweldige reis maken maar weet je niet goed waar je het moet zoeken? Dan heeft Bark Europa de ervaring van je leven voor je klaarliggen. Met Antarctica expeditions ga je de reizen van je vrienden ver te boven. 

Je maakt een prachtige zeilreis door Antarctica met alle prachtige pure natuur. Het is natuurlijk niet een reis waar je met een bruingekleurde huid van terug komt maar wel met de ervaring van je leven. Het is een reis die weinig mensen in hun leven zullen maken en daarom zeker een reis die geschikt is voor een echte avonturier.

Deze Antarctica Expedition zul je nooit vergeten. Op een zeilboot door antarctica, het is hard werken maar het is het allemaal zeker waard. Niemand kan jou dit avontuur van je leven afnemen en het is een reis om nooit te vergeten. Al je vrienden en familie zullen er versteld van staan.