Uw zoekmachine optimalisatie goed geregeld

Bij het schrijven voor uw zoekmachine optimalisatie blog , is het belangrijk om ” educatieve en ontspannende ” content in plaats van ” verkooppraatje ” content denken . Zorg ervoor dat uw inhoud is ook gericht op het trefwoord onderwerpen u het optimaliseren van uw website voor , en uiteindelijk dat de inhoud is zowel nuttig en aantrekkelijk voor de consument die u wilt targeten . Niet alleen zal dit verleiden meer mensen aan te gaan met uw inhoud , maar het zal meer kans om ze te vragen om je content te delen om hun eigen netwerken.
Met behulp van de tandheelkundige website voorbeeld zoekmachine optimalisatie hierboven is opgemerkt , laten we zeggen dat u besluit om een ​​tandheelkundige blog publiceren op uw website . Je zou een blogpost met de titel schrijven , ” Flossen & Heart Health : . Wat u moet weten ” Merk op dat de kop is niet een verkooppraatje over uw tandheelkundige praktijk . Integendeel, het is een stuk van de inhoud die uw online publiek bruikbaar en op zijn beurt delen met hun eigen online publiek op plaatsen zoals Facebook , Twitter , etc. zou kunnen vinden
En over het delen …
3 . Is uw inhoud geoptimaliseerd voor Social Sharing ?
In de huidige SEO landschap , het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat consumenten het delen van de verse inhoud die u publiceert online . Niet alleen helpt dit uw content ( en dus uw bedrijf en haar website) krijgen meer zichtbaarheid , maar het kan ook dienen als een signaal aan motoren die uw website is een populaire zoekmachine optimalisatie en gezaghebbende site op de onderwerpen die je dekking zoeken . Plus , sociale signalen zoals commentaar , graag , en de aandelen van uw website of social media pagina’s kunnen helpen beïnvloeden hoe relevant de zoekmachines denkt dat uw site is .
En , sprekend van het zijn signalen die u sturen naar zoekmachines …
4 . Is uw Offsite Web Presence Geoptimaliseerde ?
Een ander cruciaal onderdeel – vooral voor lokale SEO – is om ervoor te zorgen dat uw offsite aanwezigheid op het web is geoptimaliseerd voor uw kleine bedrijf . Dit geldt ook voor sites als lokaal bedrijf en directory sites , evenals je merk social media pagina’s . Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze pagina’s zijn niet alleen beweerd , maar ook dat ze zijn geoptimaliseerd op een manier die accuraat en consistent is , want dit speelt een grote rol in de manier waarop zoekmachines begrijpen uw bedrijf . Hier zijn een paar onderdelen te overwegen zoekmachine optimalisatie.