Stukadoor in Hengelo voor bij u thuis

Victoria kantoor stukadoor in Hengelo Kinetic opbouw verwacht 10 tot 20 meer middenstanders huren in het volgende jaar , als gevolg van een wens van meer dan de helft van BC bouwbedrijven om hun personeelsbestand uit te breiden.

” We zijn op zoek te blijven huren op en zijn een belangrijke speler op het zuiden van Vancouver Island , ” Chris Chalecki , Kinetic stukadoor Hengelo vice – president en Victoria filiaalmanager , maandag gezegd.

“De industrie heeft onlangs een aanzienlijke hoeveelheid werk die er van genoten. ”

In een recent onderzoek van de industrie , de B.C. Vereniging Bouw en Constructie Business tijdschrift bleek dat ongeveer de helft van de 473 respondenten in alle regio’s zeiden dat ze van plan om te huren in het komende jaar en nog stukadoor in Hengelo eens 35 procent overweegt inhuren .

De bouw is een belangrijke economische speler in de provincie , die verantwoordelijk is voor $ 83600000000 van projecten aan de gang , met nog eens $ 195.000.000.000 voorgesteld , de vereniging staten .

Momenteel in dienst 190.000 werknemers in BC , de bouwsector verwacht dat 30.500 banen zullen worden onbezet in 2021 als gevolg van een tekort aan arbeidskrachten , zei de vereniging .

Ondanks een ” lichte vertraging … in de laatste vijf of zes maanden , ” Chalecki verwacht een heropleving in projecten , met inbegrip van infrastructuur, met name in de publieke sector .

De geplande rioolwaterzuivering project in de hoofdstad stukadoor in Hengelo regio is een voorbeeld van de bouw kansen aan de horizon . Twee nieuwe Island ziekenhuizen ter waarde van ongeveer $ 600 miljoen in totaal en de $ 1 miljard John Hart genereren station vervanging up – Island zijn ook in de werken .

Al , het vinden van ” gekwalificeerde ervaren mensen is relatief moeilijk , ” zei Chalecki .

Kinetic , met vestigingen in Courtenay en Vancouver , is vooral geïnteresseerd in timmerlieden en arbeiders , zei hij.

Veel werknemers die passen bij de factuur zijn off- Island. De stukadoor in Hengelo bouwsector heeft het noorden voor Christus gezien en de olievelden van Alberta weg te lokken grote aantallen werknemers . Chalecki hoopt dat , wanneer Island projecten op gang komen , zullen deze werknemers terugkeren .

Greg Baynton , Vancouver Island Construction Association CEO, zei top vaardigheden lokaal nodig zijn onder andere timmerlieden , elektriciens , gas monteurs , metaalbewerkers , dakdekkers , bouw-managers en supervisors .

Toegenomen concurrentie van niet alleen lokale , maar van nationale en internationale bedrijven is een andere factor die de industrie .

Vancouver Island aannemers voeren 75 procent van de stukadoor in Hengelo werkzaamheden in hun omgeving – het hoogste percentage van alle regio’s , de enquête gevonden.

” We hebben veel nationale en zelfs internationale organisaties , met name op het gebied van contracting , blijk van belangstelling hebben hier dan te concurreren , ” zei Chalecki .

Aangezien de projecten krijgen gebundeld door verschillende instellingen om bijzonder hoge waarde van de dollar bereiken, ” de neiging om dan een aantal van middelen onze lokale aannemers ‘ , ” zei stukadoor in Hengelo hij .