Professionele paneelbouwers

Bent u misschien op zoek naar een professionele paneelbouwer? Iemand die je kunt toevertrouwen door jarenlange ervaring? Bij Scholten panelen bent u goed! Bij Scholten panelen werkt personeel dat gespecialiseerd is in alle paneelbouw. Wij werken volgens een hoge standaard, wij streven erna te alle tijde kwaliteit op te leveren en komen wij kosteloos en vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. Bij ons worden alle panelen gebouw volgens de laagspanningsnorm.

Scholten Panelen Laagspanningssystemen

Bij SPL zit u goed, ze bieden u de beste service, en dit geld natuurlijk ook op uw eigen locatie. Onze paneelbouwers zijn flexibel en is op elke plek beschikbaar om in te zetten. De paneelbouwers zijn allemaal voorzien van het VCA COL certificaat wat inhoud dat ze zelfstandig en veilig kunnen werken. Ook komen we zonder enige kosten bij u langs om verschillende mogelijkheden te bespreken, hebben we zeer grote productie-en testfaciliteiten en kunt u bij ons komen voor standaardpanelen en panelen op maatwerk.

Heeft u nog eventuele vragen of wilt u graag meer informatie over Scholten panelen? U kunt altijd terecht op onze website. Ook kunt u telefonisch-en mailcontact opnemen met een van onze medewerkers. Die proberen u zo veel mogelijk te helpen.