Nieuw: Zonnepanelen met nog hogere rendement

Een jaar geleden bracht ik een bezoekje aan een groot centrum met alles voor het buitenleven. Fonteyn Outdoor Living Mall heet het. Ik was samen met mijn echtgenoot op zoek naar een mooie set voor in onze nieuwe achtertuin. We liepen een soort route af met allemaal mooie ingerichte tuinen. In één van deze tuinen stond een moderne veranda met een soort geblindeerde ramen. Wat ik dacht dat verduistering was, bleek iets heel anders. Het was namelijk een veranda met zonnepanelen. Bijzonder, dacht ik, want de panelen lagen plat op de veranda, terwijl ik had vernomen dat je zonnepanelen het beste schuin en onder een bepaalde hoek moet plaatsen.

Nieuw: semi-transparante zonnepanelen

Een medewerker kwam bij me staan. “Dit zijn semi-transparante zonnepanelen”, legde hij uit. “Het is een nieuwe soort zonnepanelen. Zoals je kunt zien ze er veel gladder, dunner en strakker uit.” Hij vertelde dat dit er niet alleen mooier uitzag, maar ook veel andere voordelen heeft. Om te beginnen blijven de panelen door het gladde oppervlak de zonnepanelen schoner. Je hebt er dus minder onderhoudt aan. Ligt er een blad op reguliere zonnepanelen dan stopt heel de zonnepaneel met werken. Dat is bij deze panelen niet het geval. Het oppervlak dat niet bedekt is blijft gewoon optimaal presteren.

Maar, semi-transparante zonnepanelen bieden ook vooruitgang op de lichtgevoeligheid van de panelen. Zo vangen ze meer licht door de dag heen, ook bij bewolking, schemering en mist, en dat betekent: meer energie. Meer energie betekent dus een lagere energierekening en dus meer geld besparen. Zelfs zoveel dat je na een aantal jaren winst op maakt. Doordat de semi-transparante zonnepanelen zo lichtgevoelig zijn, maakt het niet veel uit hoe je ze plaats. Of dat nu schuin of plat is. Ideaal!

En dat is nog niet alles. Want duurzame energie is de toekomst. Maar, Fonteyn gaat daar nog een stapje verder in. Daarom verbruiken ze bij de productie van de zonnepanelen zo min mogelijk energie!

Los of pakketten zonnepanelen

Met een lagere energierekening verdien je dus nog sneller je investering terug. En deze investering is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Je hebt bij Fonteyn de mogelijkheid om panelen los of in een pakket te kopen. De pakketten zijn beschikbaar in verschillende groottes en met de keuze of je wel of geen omvormer erbij wilt. Daarnaast krijg je bij Fonteyn een erg aantrekkelijke garantie. Als je daar meer informatie over wilt dan verwijs ik je naar de website: http://www.fonteynzonnepanelen.nl/