Local is er voor uw internetbedrijf

Als u niet Local Scope al uw website voor mobiel hebben geoptimaliseerd , moet dit uw # 1 prioriteit dit jaar als het gaat om SEO . Zoals Google tracht te houden met de stijging van de voice search vanwege de hoge gebruik van mobiele telefonie , uw website en uw inhoud moet worden geoptimaliseerd met dit in gedachten .

Sommige elementen te beschouwen, omvatten :

Zorgen heb je een responsieve of dedicated mobiele site .
Ervoor zorgen dat alle elementen van uw site zijn mobiel – vriendelijk.
Afstemming van uw inhoud aan lezers die ‘ on the go’ : wat betekent de nadruk op direct beschikbare , bruikbare informatie .
Factoring in de stijging van de stem zoekopdrachten : bijvoorbeeld handsfree -gebruikers hebben meer kans op te vragen : “Waar is het dichtstbijzijnde tankstation ” in plaats van ” benzinestation San Francisco ” .
Door gebruik te maken van een ‘klik om te bellen ‘ functie .
Rekening houdend met de verschillen in user intent tussen mobiele en desktop-gebruikers .
Snel Zorg ervoor dat uw mobiele content ladingen . Google wil mobiele pagina’s laden in ongeveer 1 seconde te zien .
Google Auteurschap

Het opzetten van Google auteurschap is niet moeilijk , en mag niet langer facultatief worden beschouwd . Door het koppelen van je Google+ profiel met alle content die u produceert , jij beweert ‘ ownership’ van al uw inhoud , waardoor uw Auteur Rank, dat is een theoretische waarde bepaald door de kwaliteit en kwantiteit van de inhoud die u te produceren , evenals het verhogen van die uitgevers uw inhoud te publiceren .

In een Google Webmaster video gepubliceerd op 5 mei , Matt Cutts op de vraag ” Zal backlinks verliezen hun belang in de rangschikking ? ” Het korte antwoord is ” niet minstens enkele jaren , ” maar Cutts heeft laten doorschemeren dat Google auteurschap een grotere rol zal spelen in de ranking algoritme in de komende jaren . “Als we zouden kunnen vertellen , Danny Sullivan schreef dit artikel , of Vanessa Fox dit artikel schreef , dat zou helpen ons te begrijpen , dit is iets waar het een expert op dit specifieke gebied . ” De manier waarop Google kan vertellen dat is via Google auteurschap.

Auteurschap is ook nuttig voor het verhogen van click- through rates wanneer uw content snel in de zoekmachine resultaten pagina’s , omdat uw naam en headshot verschijnen naast uw inhoud, zoals in de screenshot hieronder . Dit bouwt uw personal brand , en vergroot het bereik van uw inhoud .