Laten maken van een bedrijfsfilm

De twee bedrijfsfilm bedrijven die advertenties hebben gemaakt op het filmscherm zo veel een deel van het proces als het kopen van popcorn en kijken sneak previews hebben besloten om te fuseren .

Nationale CineMedia zei dat het zou aandeelhouders Laten maken van een bedrijfsfilm betalen Screenvision $ 225.000.000 in contanten en $ 150 miljoen in voorraad in een pact ter waarde van $ 375.000.000 . De twee bedrijven zei dat de fusie zou bijna elke grote markt te bestrijken in de Verenigde Staten en bereiken meer dan 1,1 . miljard bioscoopbezoekers per jaar in 3900 theaters met meer dan 34.000 schermen .

De twee bedrijven zullen waarschijnlijk hun bedrijfsfilm gecombineerde heft gebruiken om meer van een toneelstuk te maken om af te tappen een deel van de miljarden dollars Madison Avenue bestemt jaarlijks voor televisie . In de afgelopen jaren heeft NCM zelfs hield een presentatie tijdens de ” upfront “, toen de Amerikaanse tv-netwerken poging om het grootste deel van hun advertentie inventaris te verkopen voor het komende seizoen .

De donateurs van de zogenaamde ” bioscoopreclame ” hebben lang tot het veld kunnen ze ad berichten krijgen voor een omvangrijke publiek , met inbegrip van de ongrijpbare jonge mannen demografische die vaak koppels naar het theater op vrijdag -en zaterdagavond . Volgens een rapport van maart van de Cinema Advertising Council, een brancheorganisatie , ad geld besteed aan filmschermen steeg 6,5 % in bedrijfsfilm laten maken 2013 tot meer dan $ 677.900.000 , markering vierde opeenvolgende jaar van het nemen van $ 600.000.000 of meer van de industrie .

Ad kopers hebben de film schermen gebruikt om de hefboomwerking in gesprek met tv- netwerken. In 2008 , bijvoorbeeld , tijdens het hoogtepunt van een langdurige staking van schrijvers , grote advertentie koper MediaVest maakten lawaai over het verplaatsen van $ 100.000.000 van tv-advertenties voor film plaatsen . Het blijft bedrijfsfilm laten maken onduidelijk hoeveel geld de media – beleggingsonderneming , die lange tijd heeft vertegenwoordigd Procter & Gamble en Coca – Cola , eigenlijk overschakelen van de ene locatie naar de volgende .