Installatiebedrijf in Almelo en omgeving

Een installatiebedrijf in Almelo is een voorwaardelijke gevangenis straf en veroordeeld tot 240 uur gemeenschapswerk doen na het uitvoeren van illegale en onveilige gas werk bij twee gebraden kip winkels in Southend .

Richard Smith , 56 , blootgesteld personeel , installatiebedrijf Almelo klanten , eigenaren en hun families om het explosiegevaar en de schade na het verlaten van gastoestellen in een toestand als ” At Risk ” .

De Health and Safety Executive ( HSE ) vervolgd heer Smith voor ernstige inbreuken op de veiligheid gas regelgeving na zijn sub- standaard werk werd ontdekt bij Tasty Chicken , Westcliff , en The Chick Inn , Southend in juni 2013 .

Southend Magistrates ‘Court hoorde gisteren dat installatiebedrijf Almelo de heer Smith bezochten beide panden op mei 2012 tot jaarlijkse gas veiligheid controles op commerciële gasfornuizen en een gas -ketel uit te voeren , ondanks dat het niet Gas Safe geregistreerd of bevoegd te zijn tot het installatiebedrijf Almelo werk .

De HSE vond dat de heer Smith , die installatiebedrijf Almelo nooit is getraind om te werken op de commerciële horeca-apparatuur , werd met behulp van een verlopen Gas Safe Registreer kaart die hij had ontvangen tijdens het werken voor een voormalige werkgever . HSE had hem tegen het maken van valse claims met klanten in 2011 gewaarschuwd , maar hij negeerde deze waarschuwing .
Nadat de zaak , HSE inspecteur Sue Matthews zei : ” Door geen van deze waarschuwing , de heer Smith potentieel bedreigde het leven van het publiek en de medewerkers van Tasty Chicken en The Chick Inn . De Tasty eigenaar ’s installatiebedrijf Almelo Chicken familie, die op het terrein woonden , werden ook in gevaar brengen. ”