Catering in Winterswijk en omgeving

Zoals elders catering in Winterswijk ( zie post- 1789 Frankrijk ’s ) in dienst waren gemiddeld 50 jaar te verzoenen met de restauratie van de revolutie , hebben we allemaal gebeurd in de ruimte van een ochtend. Het is niet een al genoemde directe bevestiging van de apparatuur en de maximale beloning door haar ontvangen geval .

Er is ongetwijfeld een ijzeren logica in de relatie revolutie – restauratie . Het is nauwelijks nodig om erop te wijzen dat het herstel heeft veel meer van de revolutie , omdat het gebaseerd is op het behoud van het elektriciteitssysteem , waardoor de revolutie om de taak van de productie van hete lucht , goed om de dwazen zwijgen .

Bij de dominante politieke klasse luxe gaat naar de werkelijkheid zoals die is , geeft hem een ​​politieke lange levensduur en macht die ongekend is in Italië .

Maar nu, waarom veranderen? Wie zal er winnen ? Het zou dwaas zijn voor politieke verandering. Als een eerste benadering , moet worden erkend dat de politieke econoom die Carlo M. Cipolla getheoretiseerd , uitwerken 4 wetten op de menselijke domheid , dat de ” logica van de bandiet ” , dat is wanneer de politieke klasse voert acties uit die zij daaruit trekken uitkeringen (in termen van macht , carrière , prebenden , etc.. ) , waardoor schade aan anderen, in termen van onderontwikkeling , ongemak , individuele en collectieve , sociale ongelijkheid .

Laatste overweging van de uitdrukking ” democratische revolutie ” ? Ik zou meer van autocratie in plaats van democratie spreken , zoals blijkt uit de grote eenzaamheid die de gouverneur Pitella en het ontbreken van een Bulgaarse meerderheid die volledig kunnen legitimeren de machtsovername al actief is.

Natuurlijk niet de rit missen om de redding van de winnaar , die naar verwachting binnenkort zal een grotere consensus ” democratisch ” aan de gouverneur .

Tot slot , is er geen twijfel over bestaan ​​dat het model je connoteren Lucan in het tweede millennium van nieuwe functies , instelbaar in drie punten : 1 ) gelijktijdige revolutie – restauratie van het elektriciteitssysteem ; 2 ) zelfvoorziening ; 3 ) politieke dynastie, door de deconstructie van de politieke partijen en de electorale markt , de uitbreiding van lokale caciques , geselecteerd volgens de dictaten van de nieuwe revolutionairen , die ons in staat stellen om van de huidige naar een zwakke democratie , door een familie gerund autocratische systeem .