Yoga in Enschede is gezond

De klassieke technieken van Yoga Enschede dateren van meer dan 5000 jaar. In de oudheid, het verlangen naar meer persoonlijke vrijheid, geboorte gezondheid en lange levensduur en verhoogde zelfbegrip gaf aan dit systeem van lichamelijke en geestelijke oefening die zich sindsdien heeft verspreid over de hele wereld. Het woord Yoga betekent “op join of juk samen”, en het brengt het lichaam en geest samen in een harmonieuze ervaring.

Het hele systeem van Yoga is gebouwd op drie belangrijkste structuren: oefening, ademhaling, en meditatie. De oefeningen van Yoga Enschede zijn ontworpen om onder druk zetten het klierweefsel systemen van het lichaam, waardoor de gezondheid van haar efficiëntie en totaal. Het lichaam Enschede wordt beschouwd als het belangrijkste instrument waarmee we kunnen werken en evolueren in de wereld, en dus een Yoga student behandelt het met grote zorg en respect. Ademhalingstechnieken zijn gebaseerd op het concept dat adem de bron van het leven in het lichaam is. De Yoga student verhoogt zachtjes adem controle ter verbetering van de gezondheid en de functie van zowel lichaam en geest. Deze twee systemen van oefening en ademhaling vervolgens bereiden het lichaam en geest voor meditatie en de student vindt een gemakkelijke benadering om een rustige geest waarmee stilte en genezing van de stress van alledag. Regelmatige dagelijkse praktijk van alle drie delen van Enschede deze structuur van Yoga produceren een duidelijke, heldere geest en een sterke, staat lichaam.