Schildersbedrijf in Almelo en omgeving

Omringende schildersbedrijf in Almelo zichzelf met werknemers die waarde productiviteit, eerlijkheid en motivatie is iets dat Van Tuinen zegt heeft geholpen zijn bedrijf succesvol in heel goede en slechte economische tijden.

“Huren goede mensen die ge├»nteresseerd zijn in het verbeteren van hun vaardigheden, trots zijn op hun werk, kijk uit voor de klant en de beste belangen van ons bedrijf,” zei hij. “Ik ben werken hard met een jonge mens in ons bedrijf die meer en meer verantwoordelijkheid neemt. Eric Izenbaard doet een geweldige job als een schatter en projectmanager. De leraar in mij geniet dit opleidingsproces.”

Als het gaat om de toekomst van zijn bedrijf, zegt Van Tuinen dat blijven voortbouwen op de reputatie dat zijn bedrijf heeft opgebouwd is iets om te streven naar evenals iets te denken over en te koesteren.

“Ik geniet van scholing en proberen om hen te motiveren,” zei Van Tuinen. “Ik heb genoten zien werknemers rijpen en verantwoordelijkheid nemen en genieten van hun werk. We hebben opgebouwd een reputatie; Ik neem veel trots in die.”