Minder goed kunnen lopen

Samen met mijn vrienden hebben wij afgelopen jaar een rollator gekocht voor mijn opa. Mijn opa woont nog altijd op zichzelf, maar het lopen begint nu wel iets moeilijker te worden. Als ondersteuning kan hij dan een rollator gebruiken, zodra hij bijvoorbeeld zelf zijn boodschappen gaat doen. Een rollator kopen kan heel gemakkelijk online, bij de webshop die helemaal speciaal is ingericht voor de ouderen die dus moeilijk te been zijn, of bijvoorbeeld niet meer goed kunnen zien.

Samen met mijn vrienden hebben wij wat geld ingezameld. Al mijn vrienden kennen mijn opa ook, gezien het feit dat hij altijd zichzelf heeft ingezet voor de plaatselijke voetbalvereniging. Al mijn vrienden kennen hem daar dan ook van, gezien het feit dat hij jarenlang trainer is geweest van het eerste elftal, en hij daarna altijd de kantinediensten deed. Hedendaags is mijn opa echt te oud hiervoor, en kan hij dit soort taken niet meer op zich nemen. Toch wordt er nog altijd veel respect geuit vanuit de club naar mijn opa, vanwege zijn carrière bij de vereniging.

Wil jij meer informatie over het kopen van een rollator of ben je benieuwd wat de kosten van wandelstokken zijn? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!