Installatiebedrijf Hengelo en daarbuiten

In een installatiebedrijf Hengelo onopvallend magazijn op Presumpscot Street kwam ongeveer een dozijn Hightech hout pellet-ketels this week uit Denmark aan boord van een schip uit IJsland, gebonden voor installatie in Maine.De kronkelende reis duurde jaren om te sluiten, maar de leiders van de interfase Portland-gebaseerde energie zeggen dat de commerciële infrastructuur heeft ontwikkeld genoeg voor Maine’s ontluikende hout pellet industrie te snijden uit haar eigen niche in Maine nl het noordoosten.De fysieke challenges zijn velen: het was slechts acht maanden geleden dat interfase had een systeem ontworpen nl gemaakt deur een Sanford machine shop voor pellets van vrachtwagens leveren aan huis magazijnbakken. In februari, het bedrijf esteticamente zijn voetafdruk zesvoudig in verwachting van groei.”Maine al het harde werk gedaan — we alle van de challenges nl de kansen heb bedacht, en nu hebben we een model,” mede-oprichter interfase Jacob Roberson zei.Terwijl interfase nl anderen in de pellet-industrie aan te pakken die individuele zakelijke challenges, zij nl staat regelgevers bekeek herzieningen aan eisen ze zeggen zijn uit de lijn ontmoette hun producten nl niet aangepast aan de snel veranderende verwarming technologieën. Een nieuwe groep van vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, staat de ambtenaren en ingenieurs geassembleerd door de regelgeving Maine brandstof Board plannen om te herzien en suggereren hoe pellet ketels moet passen in de bestaande normen van de staat voor olie en solid-brandstofsystemen die die in de industrie pellet debatteren zijn niet geschikt voor hun producten.